Als pionier op zijn vakgebied wordt Akrapovic unaniem erkend als een zeer innovatief materiaaltechnologie bedrijf. Het merk is synoniem met het hoogste niveau van ontwerp, prestatieverbetering en creatie van een volledig suggestieve en onvergelijkbare uitlaatgeluid. De producten van het merk zijn ontworpen en vervaardigd voor high-performance motorfietsen en auto’s door een gepassioneerd en zeer bekwaam team van meer dan 1.000 medewerkers met behulp van State-of-the-art technologie en behandelingen, evenals Premium materialen.

PPE-team

Meer dan 35 jaar ontwikkeling en expertise hebben geholpen bij het ontwikkelen van het ultieme Milltek sport uitlaatassortiment voor Audi, Volkswagen, Porsche, BMW en Nissan.

PPE-team

Een geweldige ervaring gecombineerd met een geest van innovatie en moderne technologieën zijn de kwaliteiten die ons bedrijf toonaangevend maken in de productie van high-end sport uitlaat.

PPE-team

Remus biedt uitlaatsystemen voor diverse merken zoals Audi, BMW, VW en meer.

PPE-team

Scorpion ontwikkelt en produceert met de hand vervaardigde uitlaat splets voor elk voertuig merk.

PPE-team

Wij zijn de importeur van de Super sprint in België. Dit bedrijf biedt een zeer breed scala aan uitlaten voor alle merken, van onze lieve voor ouders tot newvehicle-voertuigen.

PPE-team