WELKE AUTO JE OOK RIJD,

WIJ KUNNEN HET TUNEN

Sinds 1998, stelt Power Plus Engineering u voor om de performance van u voertuig te verbeteren. Sterk van meer als 20 jaar ervaring in herprogrammatie kunnen wij u perfect begeleiden naar de beste oplossing voor u voertuig. Herprogrammatie op maat, eco tuning, afstelling op testbank voor race wagens of getunde baanwagens.

De term herprogrammering verwijst naar de aanpassing van het motormanagement. Sinds de uitvinding van de elektronische injectie is elk voertuig uitgerust met een elektronische computer die de werking van uw motor beheert.

Elke autofabrikant ontwikkeld zijn verschillende motor types deze zijn de dag van vandaag allemaal elektronisch beheerd. Om het vermogen te regelen dat wordt ontwikkeld door elk voertuig dat is uitgerust met dezelfde motor, beperken ze hen vrijwillig tot een bepaald vermogen en koppel.

Wij kunnen de programmatie van u voertuig aanpassen om de rendement van deze te verbeteren en dus meer vermogen en koppel te verkrijgen zonder de betrouwbaarheid te wijzigen.

 

Mogelijke opties (volgens model)

Q

DPF & EGR OFF

Uitschrijven van de roetfilter regeneratie. Foutcode op de dashbord wissen van roetfilter en EGR.

r

DECAT

Uitschakelen van de secundaire lambda sonde na het verwijderen van een katalysator in u uitlaat.
&

Vmax

Verwijderen van de snelheidsbegrenzing.
g

AdBlue OFF

Ad-Blue systeem uitschakelen en zijn foutcodes verwijderen.

Cold start

Uitschakelen van de luchttoevoer in de uitlaat tijdens het koude start.

Anti-Lag

Activatie van de Anti Lag systeem op turbomotoren. Deze specifieke mapping verkort de respons tijd van u turbo tijdens hernemingen.

Pop & Bang

Activering van post-injectie bij het loslaten van het gaspedaal om kleine explosies in de uitlaat te creëren. Alleen beschikbaar op auto’s zonder katalysator of waarvan deze verwijderd zijn.
>

Launch Control

Activatie van Launch Control of verandering van de toerental van deze.

SPECIALISTE BMW ///M

Gespecialiseerd in BMW voertuigen, wij stellen U voor om nog meer rijplezier uit u voertuig te halen. Van een gewone herprogrammatie tot een volledige tuning van u wagen zullen wij betrouwbaarheid en rijplezier uit u wagen halen volgens u budget.

Afstelling van inlaatkleppen of tuimelaars, synchronisatie van de gaskleppen op BMW M3 E30, herbouw van de motor en meer zijn mogelijk in onze werkplaats.

Klik Hier om de complete fotoalbum van deze BMW M3 E30 te zien

 

Alpha N Mapping

Uniek in België, wij modificeren de mapping van u BMW M om de beste mogelijke winsten te verkrijgen.

Als grote BMW M fans hebben wij een herprogrammatie ontwikkeld om de sturing van uw motor volledig te veranderen: vervanging van de originele luchtdoos door een carbon airbox met een grotere inlaatdiameter we schakelen de luchtmassameter uit van uw motor om de best mogelijke vulling in uw cilinders te verkrijgen.

De winsten zij veel hoger als met een gewone herprogrammatie Het geluid en de afwerking zullen u helemaal verbazen.

ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR BMW M3 E30, M3 E36 EN M3 E46

CONTACTEER ONS

Vul het onderstaande formulier in voor elk verzoek met betrekking tot uw voertuig. Wij zullen u met plezier beantwoorden.