DE BESTE KEUZE OM DE LEIDING TE NEMEN

Gespecialiseerd in het opdrijven van voertuigen, Power Plus Engineering stelt u voor de prestaties van u voertuig te verbeteren.
Herontdek echte rijplezier dankzij onze herprogrammaties van uw motor. Door de parameters van uw motor te herbewerken zal u meer vermogen en koppel hebben en zal u ook minder verbruiken (op diesel voertuigen).

ONZE SERVICES

HERPROGRAMMATIE

Herprogrammering van elektronische motormanagement voor baan en race voertuigen. Onze uitgebreide kennis is het resultaat van twintig jaar doorlopend onderzoek en ontwikkeling.

EXTERNE MODULES

Digitale module van hoge kwaliteit, herprogrammeerbaar met meerdere kanalen en die helemaal niets te zien hebben met de goedkope powerboxen die op de markt staan. Elke module is individueel geprogrammeerd voor u voertuig.

PERFORMANCE PARTS

Power Plus Engineering biedt u een variëteit aan performance parts aan die de vermogen van u voertuig serieus kan verbeteren zoals zijn remkracht, motor efficiëntie door zijn inlaat en uitlaat te veranderen, baanligging.

BMW M SPECIALIST

Herstellingen voor BMW M motoren met specifieke mapping op maat. Gespecialiseerd in Alpha N mapping op BMW M modellen, met onze 20 jaar + ervaring hebben wij de perfecte kennis om u wagen te modificeren.

WIE ZIJN WIJ?

Ons bedrijf is in 1998 in brussel geboren.

Wij zijn gespecialiseerd in het herprogrammeren van termische motoren. Auto, Moto, Quad nog Jet-Ski,… Met deze halen wij meer vermogen en koppel uit u motor en een lager verbruik (op diesel wagens)

Een groote deel van onze activiteit is ook gelinkt aan performance. Wij verkopen alle stukken die u wagen nodig heeft: Uitlaat, inlaat ophanging silentblocs, enz.

Waarom voor ons kiezen?

Tevredenheid gegarandeerd

Ons geluk is om je glimlach te zien na u een proefrit met de wagen heeft gedaan nadat wij de wagen gemodificeerd hebben. De winsten die wij zullen behalen op u voertuig zullen u verbazen.

KLANT NABIJHEID

Wij leggen u met plezier uit hoe de volledige procedure gebeurt van het tunen van u voertuig. Van de testbankbeurt tot de mapping zullen wij met plezier al u vragen beantwoorden.

FILE SERVICE

Wij bieden ook een File Service aan voor professionele klanten. Voor elke specifieke aanvraag mag u ons per mail contacteren om samen te zien welke de beste herprogrammatie mogelijkheden zijn.

GRATIS PRIJSOFFERTE

Elke prijsofferte is gratis. Herprogrammatie op maat, performance parts, of wat dan ook de aanpassing wij zullen ons een plezier doen om u te beantwoorden.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

RAADPLEEG ONZE F.A.Q

Wat is een motor herprogrammatie ?

Sinds de uitvinding van de elektronische injectie hebben de motormanagementsystemen een enorme vooruitgang geboekt. Deze motormanagementsystemen zijn gemaakt en geprogrammeerd om de werking van u motor vlot te laten verlopen. Via de injectie, ontsteking, boost, pedaalgevoeligheid, ezo.. kunnen wij een heelboel parameters aanpassen. Met de vereiste ervaring en hardware, is het mogelijk om de prestaties van uw motor te verbeteren, zodat het meer vermogen ontwikkelt, maar ook meer koppel.

Sinds meer als twintig jaar hebben wij de evolutie van de motormanagementsystemen opgevolgd. Wij hebben dus de perfecte vereisten en apparatuur om te kunnen bepalen tot waar wij mogen gaan met een motor zonder deze te beschadigen.

Hoe verloopt een testbankbeurt?

Vooraleer dat wij u wagen gaan herprogrammeren maken wij eerst een testbankbeurt. Deze is een test om de koppel en vermogen te meten van u voertuig in een voorafbepaalde versnellingsrapport.

Wij synchroniseren de toerental van u wagen met onze testbank om toerental en snelhijd van de wielen van u voertuig exact te kunnen weergeven. Eens dat dit gebeurt is beginnen we de test van laag in de toeren tot op de toerentalbegrenzer van de wagen. Dan laten wij de wagen uitbollen om de verlies in de transmissie te kunnen meten. Met het optellen van het verlies in de transmissie en de vermogen aan de wielen kunnen wij de motorvermogen berekenen.

HOE VERLOOPT DE HERPROGRAMMATIE?

Om u voertuig te herprogrammeren moeten wij eerst de originele software van u motormanagementsysteem uitlezen. Er zijn twee manieren om deze te verkrijgen:

  • Direct in de ECU van u voertuig door deze uit u voertuig demonteren.
  • Of via de OBD-II stekker.

Het gemakkelijkste is natuurlijk via de OBD-II stekker omdat deze de snelste manier is maar deze is niet altijd mogelijk. Het is helemaal geen probleem om de computer van u wagen te demonteren.

Eens dat wij de originele software hebben gaan wij deze bewerken en flashen wij de gemodificeerde versie terug in u computer.

WAT MET DE GARANTIE VAN MIJN AUTOFABRIKANT?

Na een herprogrammatie kan het zijn dat de concessiehouder de herprogrammatie opmerkt. Wij zullen u begeleiden naar de best mogelijke oplossing om de performance van u voertuig te verbeteren zonder garantie verlies.

In functie van de risico, zullen wij samen met u de optimale manier uitzoeken om u rijplezier te verbeteren. Via een herprogrammatie om een externe digitale module.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HERPROGRAMMATIE EN EEN DIGITALE EXTERNE MODULE?

Met een herprogrammatie modificeren wij de gegevens van de elektronische bediening van u motor. Een groot aantal parameters zijn aan te passen en modificeerbaar naar wens.

Een externe digitale module gaat de parameters die naar de computer gaan uitlezen en deze modificeren om een vermogenswinst te behalen. Met deze kunnen wij niet evenveel parameters aanpassen dan met een herprogrammatie maar eens gedemonteerd is deze in enkele minuten helemaal niet te traceren door u autofabrikant.

 

WELKE GARANTIE BIEDT U AAN?

Wij verzekeren u dat de programma’s die wij maken u motor deze niet zullen beschadigen. Sterk van ons 20 jaar ervaring ik het vak, kennen wij perfect de limieten van de motoren, koppelingen en versnellingsbakken.

Wij bieden ook de mogelijkheid om u wagen terug origineel te zetten. Wij behouden alle originele files van onze klanten op diverse supports.

 

EEN ANDERE VRAAG?